Varaa mistä ja milloin vain – Nettiajanvaraus säästää asiakkaan sekä yrittäjän aikaa!

Tuitukka Hair&Beautyn yrittäjä Reetta Niemelä kertoo, että yrityksen on tänä päivänä oltava netissä ja somessa. Yrityksen nettilöydettävyyteen on pakko kiinnittää huomiota. Pienenkin kunnan alueella on kilpailua ja yrityksen pitää pysyä mukana nykyaikaisissa asiakaspalvelu- ja markkinointikanavissa. Tuitukka otti käyttöön kampaamo- ja kosmetologipalvelujen nettiajanvarauksen, jotta asiakkaiden olisi helppo tavoittaa heitä.

 

Vapaus tuo lisää asiakkaita

Reetta mietti ennen ajanvarausjärjestelmän käyttöönottoa, että miten verkossa olevaa kalenteria hallitaan ja mitä tehdään, jos asiakas haluaakin peruuttaa varatun ajan.
– Nämä huolet ovat olleet turhia ja tilanne onkin ollut päinvastoin. Asiakas saa valita vaikka yömyöhällä kotisohvalla netissä surffatessaan itselleen sopivan ajan, eikä kynnystä yhteydenottoon ole. Kokemuksia on jo siitäkin, että uusia asiakkaita on saatu uuden ajanvarausjärjestelmän myötä, iloitsee Reetta.

 

Yrittäjän aikaa säästyy

Tuitukassa varausjärjestelmän siirtäminen verkkoon on vähentänyt varauksiin käytettävää aikaa. Ajan on voinut käyttää suoraan asiakastyöhön.
– Nettivarauksen toimintoja voi muotoilla. Etuna on se, että järjestelmä muistuttaa asiakasta tulevasta ajasta ja unohduksia ei niin helposti pääse syntymään, kertoo yrittäjä.

Tuitukassa ajan perumista ei voi tehdä sovelluksen kautta, vaan siitä pitää edelleen ilmoittaa puhelimitse. Tällä hallitaan sitä, ettei viime hetken nettiperuutuksia tule, eikä aikoja jää käyttämättä. Asiakkaat voivat edelleen varata ajan myös puhelimitse, mutta sähköpostin, messengerin ja whatsappin kautta tehtävät varaukset on vähentyneet, kun varaaminen ole aikaan tai paikkaan sidottua.

Reetta on innostunut digin tuomista mahdollisuuksista ja miettiikin, että seuraavaksi oppilaitoksen harjoittelija voisi tuoda uusia ideoita kehitykseen.

Käy tutustumassa Tuitukkaan ja ajanvarausjärjestelmään tästä.

Tuitukka otti ajanvarausjärjestelmän käyttöön ilman julkisia kehittämistukia yrityksen omana kehittämisprojektina.

Mistä apua omalle matkalle? Katso yhteystiedot!