Verkostoidu: Älä tee niin kuin minä tein – Hyödynnä asiantuntijapalveluita!

Hanki tietoa, verkostoidu ja hyödynnä asiantuntijapalveluita!

Asiakkaiden tekemä suosittelumarkkinointi on yksi tärkeimmistä Luxury Action Oy:n markkinointivalteista tänä päivänä. Yritys tarjoaa privaattimatkatoimistopalveluita Suomessa ja lisäksi Pohjoismaissa.

Miltä kuulostaa asiakkaan suositus, jossa hän palvelua käyttäessään kertoo olevansa ”kirjaimellisesti taivaassa”, suositus josta on Instagramissa tykätty 3,7 miljoonaa kertaa!

 

Luovuttamalla ei voi voittaa
– Olen kantapään, konkurssin ja velkajärjestelyn kautta opiskellut yrittäjyyttä, kertoo yrittäjä Janne Honkanen.

2009 perustettu yritys työllisti alussa hänet itsensä, tänään kymmenen henkilöä ja tuottaa työtä myös useille alihankkijoille. Yrittäjyyden alkuvaiheen haasteista sisuuntuneena Janne päätti jatkaa toimintaa, mutta toisella tavalla.
– Omien tietojen ja taitojen kehittämisen lisäksi aloin selvittää myös minkälaisia julkisia tukia yrityksellä on hyödynnettävänä kehittymisen tueksi. Kasvuun ja kansainvälistymiseen olemme saaneet tukea mm. ELY-keskuksen yrityksen kehittämisavustuksesta. Kehittämisen tueksi on haettu oppia ja tietoja myös ulkomailta kv-kumppanien avulla. Kaikkea ei kannata tehdä yksin, Janne muistuttaa.

 

Digi helpottaa kokonaisvaltaisesti

Markkinoinnin lisäksi yrityksen digitalisaation kehittyminen on tärkeä myös muun kommunikoinnin ja viestinnän näkökulmasta. Nopea kasvu tuo mukanaan myös suuremman vastuun.
– Digitalisaatio on helpottanut kommunikointia kumppanuuksien kanssa. Sen avulla on helppo tuoda esille myös yrityksen arvoja sekä vastuullisuuteen ja turvallisuusasioihin liittyviä asioita, jotka ovatkin tärkeitä seikkoja tuotettaessa laadukkaita palveluja, kertoo Janne.

Luxury Actionista voit lukea lisää täällä.

Mistä apua omalle digimatkalle?

Tutustu yritysten kehittämisavustukseen tästä.

Ota yhteyttä ELY-keskuksen asiantuntijaan. Yhdessä pääsemme eteenpäin!
Oikean asiantuntijan löydät hakusanoilla: yrityksen kehittämisavustukset.